Connect with us

Administratie

Primar din județul Botoșani: „Nu știu cine face întreținerea drumurilor naționale dar spui că a făcut baba Safta și nu un drumar”

Published

on

Drumurile naționale din județul Botoșani au ajuns să fie mai proaste decât cele județene și comunale. Deși se cheltuiesc sume uriașe pentru întreținere, lucrările sunt de proastă calitate și rezistă până la prima ploaie.

Comuna Stăuceni este străbătură de drumul național 29D Botoșani – Ștefănești, unul dintre cele mai proaste drumuri din România. De altfel, acesta este și cel mai prost drum din comuna Stăuceni. Dacă pe drumurile comunale poți circula cu 40-50 km/h, pe unele porțiuni ale drumului național nu se poate cu mai mult de 20 de km/h. De curând, cei de la Secția de Drumuri Naționale s-au apucat de reparații că lucrările făcute nu prea par a fi de calitate.

Cozmin Epuras, viceprimar Stauceni

„Cel mai prost drum din comună este drumul național. Nu știu cine face întreținerea și reparațiile dar face niște cârpeli de spui că a făcut baba Safta și nu un drumar. Au aruncat două lopeți de asfalt și le-au călcat cu picioarele”, ne-a spus Cozmin Epuraș, viceprimarul comunei Stăuceni.

În momentul de față, primăria Stăuceni are două proiecte care înseamnă peste 20 de kilometri de drum comunal cu asfalt.

„Prin PNDL2 avem un drum de 4,6 kilometri care face legătura între satele Stăuceni și Tocileni. Anul acesta va rămâne la stadiul de piatră spartă iar în primăvară să venim cu covorul asfaltic. Mai avem spre finanțare un proiect mai ambițios, prin Fondul de Dezvoltare. Un proiect de modernizare a 17,3 kilometri de drumuri sătești. Am transmis studiul de fezabilitate și așteptăm să continuăm procedurile”, a mai spus Cozmin Epuraș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad