Connect with us

Politica

Pleacă pesediștii din funcții și vin peneliștii. Șoptică: „Vor fi evaluări. Nu mă puneți să spun care director pleacă”

Published

on

Nici măcar nu au format noul guvern și deja șefii PNL Botoșani se gândesc la schimbări prin instituțiile județene. Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a anunțat că unele instituții vor fi comasate și că se vor face evaluări.

Asta înseamnă că odată cu reorganizarea instituțiilor, șefii își vor pierde funcțiile și se vor organiza noi concursuri. După experiența ultimilor ani, doar cei susținuți de partidul aflat la putere vor fi câștigătorii concursurilor

„Vor fi vreo 15-16 ministere. Asta înseamnă că se vor comasa niște instituții la nivel local. Nu știu să vă spun care sunt ministerele ca să vă spun ce se va întâmpla la Botoșani. Ce pot să vă spun este că unul din obiective este refacerea capacității de lucru administrative la nivelul județului. Vor exista evaluări. Nu mă puneți să spun care director pleacă, că nu îi evaluez eu. Îi va evalua ministerul de resort prin pârghii specifice”, a afirmat Șoptică.

„Numărul secretarilor de stat se înjumătățesc. Numărul directorilor de agenții și companii se înjumătățesc. Numărul miniștrilor se înjumătățesc. Nu e o disponibilizare neapărat. Nu știu acum să spun că va fi sau nu disponibilizare. Că nu știu. Și expresia cu cei 400.000 este o expresie scoasă din burtă. Un reprezentat face o afirmație… Noi încă nu știm cum stăm”, a mai afirmat Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad