Connect with us

Politica

Deputatul Mihaela Huncă lansează acuzații grave: „M-au amenințat în haită că împreună cu clanul pe care îl conduc…” VIDEO

Published

on

Mihaela Huncă, deputat al Partidului Pro România, a organizat astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre amenințările pe care le-a primit ieri, după ce a votat moțiunea pentru căderea Guvernului Dăncilă.

Mihaela Huncă a făcut referire la mai mulți parlamentari PSD care i-ar fi spus că nu mai are ce să caute în județul Botoșani și a vorbit despre anumite clanuri.

„O parte din parlamentarii PSD Botoșani au ieșit în evidență, ieri în Parlamentul României, prin anumite manifestări care nu ne fac cinste. Lupașcu printr-o tentativă de corupție. Același Lupașcu, cu Federovici, Trufin și Budăi m-au amenințat în haită că împreună cu clanul pe care îl conduc din județul Botoșani, îmi vor interzice să vin în județul Botoșani. După cum vedeți, am ajuns în județul Botoșani pentru că aici locuiesc (…) Atunci când am coborât scările de la urna de vot, erau grupați și au început să mă amenințe că nu am ce căuta în județ, că împreună cu cei care vor fi din județ, cred că se refereau la clanul pe care îl coordonează, îmi vor interzice să vin în acest județ. E o amenințare pe care o consider destul de gravă”, a spus Mihaela Huncă. Parlamentarul botoșănean încă nu s-a decis dacă va face plângere la Poliție.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la senatorul Doina Federovici, președintele Filialei Județene PSD Botoșani, cu privire la aceste acuzații grave dar nu a putut fi contactată.

În schimb deputatul PSD Costel Lupașcu a emis un comunicat de presă în care precizează:

„A fost un incident minor, întâmplător, urmare a unei neînțelegeri a situației reale. Nu am făcut, nu fac și nu voi face nici o acțiune din cele menționate de Victor Ponta. Nu sunt adeptul acțiunilor de acel gen, nu ma interesează și sunt total străin de ele. Înțeleg faptul că la dezbaterea unei moțiuni de cenzură există multă tensiune acumulată. Astfel că, într-un mod corect și decent, ulterior s-a lămurit reciproc această neînțelegere. Moțiunea de cenzură a trecut, Guvernul PSD a fost demis, dar suntem mândri de toate lucrurile bune pe care l-am făcut pentru români, de la creșteri de salarii, creșteri de pensii, tichete de vacanță, creștere economică, până la creșterea investițiilor și dezvoltarea comunităților. Sunt convins că românii vor analiza tot ce am făcut bun pentru România și astfel PSD-ul va reveni câștigător la guvernare”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad