Connect with us

Administratie

Teren de fotbal de 500.000 de euro realizat în comuna Stăuceni FOTO&VIDEO

Published

on

După mulți ani de așteptare, în sfârșit s-a realizat un teren de fotbal cu suprafață sintetică. Nu în municipiul Botoșani ci în comuna Stăuceni. Investiția este de aproximativ 500.000 de euro și a fost realizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Primăria Stăuceni.

În aproximativ două săptămâni, noul teren de fotbal de la Stăuceni va putea fi utilizat iar  jucătorii echipei FC Botoșani vor putea efectua primele antrenamente. Lucrările au demarat în urma cu aproximativ un an și au fost realizate de către Primăria Stăuceni, în  regie proprie. Federația Română de Fotbal a venit cu gazonul sintetic care a costat aproximativ 400.000 de euro și care a fost adus din Franța.

„Sperăm ca în cel mai scurt timp, terenul să fie apt pentru a-și desfășura activitățile sportive atât tineretul din comună cât și cei care doresc să facă antrenamente sau să participe la diferite competiții. A trecut aproximativ un an de când am demarat proiectul. Majoritatea lucrărilor au fost făcute în regie proprie și de asta a durat mai mult. Contribuția primăriei a fost la partea de structură a terenului iar Federația Română de Fotbal a venit cu gazonul. Din informațiile pe care le am, gazonul ajunge undeva la 400.000 de euro. Covorul a venit din Franța iar granulele din Grecia. Contribuția noastră a fost de aproximativ 100.000 de euro”, a spus Cozmin Epuraș, primarul comunei Stăuceni.

Investițiile în zonă vor continua anul viitor. Urmează să se realizeze încă un teren de fotbal cu gazon natural, vestiare, o tribună și o instalație de nocturnă.

„În afara acestui teren, Primăria Stăuceni a depus la Compania Națională de Investiții o solicitare pentru o bază sportivă tip 1. Este vorba de un teren de fotbal natural, un teren de minifotbal și unul multifuncțional, vestiare, parcare, împrejmuire și tot ce este nevoie”, a adăugat primarul comunei Stăuceni.

edh

edh

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad