Connect with us

Administratie

VEZI ce își dorește primarul Flutur să aducă la Cornișa: „Sunt convins că vor fi foarte mulți care…”

Published

on

Autoritățile locale au început să caute soluții pentru a oferi vizitatorilor Parcului de Agrement Cornișa noi obiective și posibilități de a petrece timpul liber. Primarul Cătălin Flutur a precizat vrea o diversificare a activității și că deja a făcut un prim demers.

„Avem discuții cu cei de la Ministerul Apărării Naționale să ne dea un transport blindat, un tanc, un tun. Să le avem în special pentru copii, care au văzut doar în filme. Să fie o expoziție permanentă. Sunt convins că vor fi foarte mulți care își vor dori să intre măcar o dată să vadă cum e în interiorul unui tanc. Va fi gratuit. Gândul nostru este să diversificăm activitatea de acolo”, a spus Cătălin Flutur.

Primăria municipiului Botoșani mai are încă un proiect în valoare de 14 milioane de lei, tot cu finanțare europeană, de cealaltă parte a drumului spre Suceava. Se vor planta peste 100.000 de copaci, se va amenaja o zonă de picnic, vor fi alei, piste pentru bicicliști și un parc aventura.

“Avem mulți bani pe acel proiect și vom veni în completarea parcului Cornișa. Vom amenaja celălalt versant. Îl vom face pentru picnic, un parc aventura”, a mai spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad