Connect with us

National

Tarom introduce încă o cursă pe ruta Suceava – București

Published

on

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că Tarom va introduce un nou zbor pe ruta București – Suceava și retur. Aflat pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, de unde a zburat în Germania, pentru a participa la Târgul Exporeal din Munchen, Gheorghe Flutur a inspectat lucrările la noul terminal și a avut o discuţie cu directorul aeroportului, Ioan Măriuţa.

„Pot să anunţ încă o veste bună pentru suceveni. Este vorba despre o nouă cursă București – Suceava și retur, în orarul de dimineaţă, care nu era acoperit până acum”, a declarat Flutur.

El a spus că noua cursă este introdusă de Tarom, începând cu data de 2 martie 2020, de luni până vineri, cu decolare de pe Aeroportul Otopeni la ora 8:50 și aterizare pe Aeroportul Internaţional „Ștefan cel Mare” din Suceava la ora 9:25. Zborul de întoarcere va decola de la Suceava la ora 9:50 și va ateriza la București la ora 11:05.

Gheorghe Flutur a precizat că Tarom va păstra și celelalte două curse București – Suceava și Suceava-București existente în momentul de faţă, el adăugând că administraţia judeţeană va intensifica demersurile pentru deschiderea de noi zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”.
Sursa: Monitorul de Suceava

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad