Connect with us

National

Și-au făcut imagine cu autostrada A8 iar acum și-au înființat un partid

Published

on

Membrii fondatori ai asociaţiei „Împreună pentru A8”, care militează pentru construcţia autostrăzilor în Moldova, au intrat în politică. Aceştia au înregistrat la Tribunalul Bucureşti un nou partid, „Împreună pentru Moldova”.

Membrii fondatori ai asociaţiei care militează pentru construcţia autostrăzilor A7 şi A8 şi-au făcut partid. Decizia de înregistrare a formaţiunii în Registrul Partidelor Politice a fost luată luni de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Potrivit dosarului depus în instanţă, cei trei membrii fondatori ai partidului sunt Cătălin Urtoi, Ionel Apostol şi Marian Vicenţiu Dumitru.

„Partidul este <Împreună pentru Moldova>, am decis să facem acest partid pentru a continua lupta pentru infrastructura Moldovei, de dincolo de gard, ca să mă exprim aşa, mai plastic. Doi ani şi jumătate noi tot am lătrat, am spus, am cerut, după cum vedeţi nu prea sunt preocupaţi politicienii noştri de această zonă a ţării şi de cele două proiecte ale Moldovei – A8 şi A7 şi de aceea am decis, pe data de 29 august am depus actele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălin Urtoi.

Citește mai mult pe Mediafax

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad