Connect with us

Administratie

INVESTIȚIE de aproape 4,5 milioane de euro la Vlăsinești

Published

on

Primăria comunei Vlăsinești a obținut o finanțare de aproape 21 de milioane de lei pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă și o rețea de canalizare. Acest proiect va fi finanțat prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

„Acest moment extrem de important pentru comunitatea vlăsineșteană, nu ar fi fost posibil dacă munca susținută a administrației publice locale nu s-ar fi bucurat de sprijinul, implicarea și suportul parlamentarilor PSD de Botosani, Doina Elena Federovici, Trufin Lucian, Marius Constantin Budăi precum și a secretarului de stat Angel Gheorghiu, care efectiv s-au luptat continuu și sprijină permanent inițiativele de proiecte pentru dezvoltarea durabilă a comunei dar și a celorlalte comunități ale județului Botoșani”, a precizat Andrei Bouariu, primarul comunei Vlăsinești.

Din acest moment, Primăria Vlăsinești va trebui să demareze procedurile de licitație pentru proiectare și execuție iar primarul Andrei Bouariu speră ca în a doua jumătate a anului viitor să demareze lucrările.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad