Connect with us

Economic

Dumitru Balan: „Un om care muncește trebuie să țină șase în cârcă”

Published

on

Omul de afaceri Dumitru Balan, prim-vicepreședinte al Partidului Dreapta Liberală, vrea reducerea considerabilă a numărului de asistați social. El spune că sunt foarte tineri care refuză să meargă la muncă și primesc bani de la bugetul statului.

Potrivit omului de afaceri botoșănean, doar trei categorii de persoane ar trebui să fie ajutate de statul român. Este vorba de copii, bolnavi și pensionari. Dumitru Balan vrea ca banii pe care unii îi primesc acum nejustificat, să ajungă la cele trei categorii de persoane.

„Prefer să pierd voturi decât să le dau bani celor care nu muncesc. Noi avem în plan doar trei categorii de oameni care ar urma să fie ajutați de stat. Copiii pentru că sunt viitorul țării, bolnavii și pensionarii care au muncit. Doar aceste trei categorii trebuie ajutate de către stat. Ceilalți trebuie să meargă la muncă. Sunt în jur de 5 milioane de oameni care lucrează din care 1,5 milioane sunt angajați la stat. Rămân 3,5 milioane care trebuie să țină în spate 18-19 milioane. Un om care muncește trebuie să țină șase în cârcă”, a spus Dumitru Balan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad