Connect with us

Politica

Cristian Achiței, deputat PNL: “Pesediștii au făcut din nou front comun pentru apărarea unui deputat infractor. Rușine! Mai aveți două zile”

Published

on

Deputatul Cristian Achiței, singurul parlamentar PNL din județul Botoșani care face opoziție, a avut astăzi o nouă reacție la adresa PSD. El a făcut referire la banii alocați de guvern către primăriile PSD.

REDĂM REACȚIA DEPUTATULUI CRISTIAN ACHIȚEI:

Povestea începe într-o zi de septembrie, când, la Parlament, l-am întrebat pe un ministru când se vor aloca banii prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Răspunsul a fost: ”Curând!”.
Am zis: ”Sigur o să-i dați doar la primarii PSD”.
Răspunsul a fost: ”Nici vorbă! O să primească și primari PNL”.

Astăzi am văzut alocarea banilor pe FDI de către vestita Comisie de Prognoză și Statistică (acum se ocupă și de investiții).
Ce credeți? Nouă primării PSD din județul Botoșani au fost incluse în lista de proiecte finanțate prin FDI (Curtești, Trușești, Dorohoi, Cordăreni, Mileanca, Vlăsinești, Văculești, Hudești și Mihăileni) și nici măcar una PNL.

Peste 150 de milioane de lei au fost distribuiți arbitrar, fără niciun alt criteriu decât cel politic, în bătaie de joc și dispreț față de celelalte comunități din județul Botoșani.

Minciuna unui ministru pesedist (de-al nostru) este totală. Bătaia de joc a pesediștilor este fără margini.

Notă: Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, pesediștii au făcut din nou front comun pentru apărarea unui deputat infractor, nemaiasigurând cvorumul de ședință în încercarea de a mai împiedica un vot pentru moțiunea de cenzură.

Astfel, votul pentru proiectul PNL privind indexarea anuală a alocației pentru copii cu rata inflației a fost amânat.
Rușine! Mai aveți două zile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad