Connect with us

Evenimente

Persoană fără adăpost găsită într-un canal

Published

on

În după amiaza zilei de 06.10.2019, în jurul orei 18:00, a fost primit un apel la ofițerul de serviciu al Poliției Locale Botoșani, prin care se făcea cunoscut că pe str.Primăverii nr.3 din municipiul Botoșani, se află o persoană într-un cămin de vizitare rețea apă.

Sesizarea a fost direcționată către patrula de polițiști locali, care se afla cea mai aproape de adresa menționată și care s-a deplasat la fața locului.

Ajunși la adresa indicată, polițiștii locali au ridicat capacul căminului de vizitare, aparținând Nova Apaserv Botoșani și au constatat că sesizarea se confirmă, fiind descoperită o persoană de sex masculin care, părea fi o persoană fără adăpost și care, probabil,se adăpostea de ploaie în acel loc.

Persoana de sex masculin a fost ajutată să iasă din căminul de vizitare rețea apă,fiind identificată în persoana numitului S.M.C. în vârstă de 40 ani și din cauza faptului că răspundea cu greutate la întrebări, polițiștii locali au considerat că are nevoie de ajutor medical, motiv pentru care au solicitat sprijinul UPU Botoșani, prin apelul de urgență 112.

În scurt timp a ajuns la fața locului o ambulanță, iar în urma verificării semnelor vitale, personalul medical a stabilit că numitul S.M.C. se află în șoc hipotermic, plecând de urgență spre Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad