Connect with us

Evenimente

Tânăr arestat după ce a tâlhărit un minor de 17 ani

Published

on

Urmare a reţinerii pentru 24 de ore, la data de 01.10.2019, a unui tânăr de 20 de ani din municipiul Botoşani, cercetat pentru comiterea unui infracţiuni de furt calificat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au extins cercetările şi asupra faptelor de tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe.

În urma probatoriului administrat a rezultat că în luna februarie a.c, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Botoşani, persoana în cauză, prin folosirea de acte de violenţă, a sustras de la un minor de 17 ani un telefon mobil şi suma de 300 de lei.

Ulterior, în cursul aceleiaşi nopţi, sub pretextul că minorul l-ar fi jignit, l-a lovit pe acesta în zona feţei, cauzându-i suferinţe fizice.

La data de 02.10.2019, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 20 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii  infracţiunilor de furt calificat, tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca la finalizerea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad