Connect with us

Administratie

Eugen Țurcanu: „Parcul Cornișa se autosusține. Nu am mai cerut subvenție”

Published

on

Directorul DSPSA îl contrazice pe viceprimarul Cosmin Andrei care a afirmat în ultima ședință de Consiliu Local că numai puțin de 6 milioane de lei din bugetul local sunt direcționați către parcul de agrement Cornișa.

Eugen Țurcanu spune că a cerut această sumă pentru funcționarea parcului de agrement în acest an dar a primit aproximativ un milion de lei. El susține că din momentul în care s-a deschis și piscina exterioară, nu a mai fost nevoie de banii de la primărie deoarece s-au acoperit cheltuielile din încasări.

„Noi am cerut inițial suma aceasta, am primit în primele trei luni o anumită sumă iar din momentul în care parcul de agrement a început să funcționeze, nu am primit nicio subvenție. Și nici nu am mai cerut. Sunt chestii politice. De vreo trei-patru luni spun că parcul de agrement Cornișa se autosusține. Până la sfârșitul anului, avem asigurate utilitățile, fondul de salarii și toate celelalte cheltuieli. A fost o scădere a încasărilor în luna septembrie, de când a început școala. Nefiind foarte mulți oameni, dat concedii salariaților. Sunt oameni care nu au avut decât două-trei zile de concediu până acum”, a spus Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad