Connect with us
banner ad

Administratie

Eugen Țurcanu: „Parcul Cornișa se autosusține. Nu am mai cerut subvenție”

Published

on

Directorul DSPSA îl contrazice pe viceprimarul Cosmin Andrei care a afirmat în ultima ședință de Consiliu Local că numai puțin de 6 milioane de lei din bugetul local sunt direcționați către parcul de agrement Cornișa.

Eugen Țurcanu spune că a cerut această sumă pentru funcționarea parcului de agrement în acest an dar a primit aproximativ un milion de lei. El susține că din momentul în care s-a deschis și piscina exterioară, nu a mai fost nevoie de banii de la primărie deoarece s-au acoperit cheltuielile din încasări.

„Noi am cerut inițial suma aceasta, am primit în primele trei luni o anumită sumă iar din momentul în care parcul de agrement a început să funcționeze, nu am primit nicio subvenție. Și nici nu am mai cerut. Sunt chestii politice. De vreo trei-patru luni spun că parcul de agrement Cornișa se autosusține. Până la sfârșitul anului, avem asigurate utilitățile, fondul de salarii și toate celelalte cheltuieli. A fost o scădere a încasărilor în luna septembrie, de când a început școala. Nefiind foarte mulți oameni, dat concedii salariaților. Sunt oameni care nu au avut decât două-trei zile de concediu până acum”, a spus Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )