Connect with us

Politica

Dumitru Balan, prim-vicepreședinte Dreapta Liberală: „Avem șanse reale să creștem”

Published

on

Partidul Dreapta Liberală s-a înființat la finalul lunii martie iar pe 31 august a avut loc primul congres al acestui partid, congres organizat la Botoșani. Deși este un partid la început, reprezentanții acestei formațiuni vor să treacă pragul electoral la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Dumitru Balan, prim-vicepreședinte al Partidului Dreapta Liberală, spune că numărul de membri crește de la o săptămână la alta. Mai mult, el spune că sunt organizații de la alte partide care au venit la Dreapta Liberală și că vor să se implice pentru susținerea lui Viorel Cataramă la alegerile prezidențiale.

„În momentul în care vin mai mulți oameni la vot, noi avem șanse reale să creștem. Mai multe organizații de la partidul lui Fenechiu au trecut la Dreapta Liberală. Organizații din Teleorman, Olt și alte județe”, a spus Dumitru Balan.

Cei din Dreapta Liberală mizează și pe voturile celor cu pensii foarte mici precum și pe voturile angajaților din mediul privat.

„Sunt două milioane de pensionari cu pensii mici. Noi vrem să le facem pensia minimă 1000 de lei. Ei nu ar trebui să voteze cu Cataramă? Eu zic că da. De asemenea, Dreapta Liberală este un partid orientat către mediul de afaceri. La noi, în proporție de peste 80% sunt oameni de afaceri. Nu ne gândim doar la patroni ci și la salariații din mediul privat. Ei ar trebui să voteze cu Viorel Cataramă”, a mai spus Dumitru Balan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad