Connect with us

Administratie

Consiliul Concurenței va decide ce se întâmplă cu contractul de salubrizare a municipiului Botoșani

Published

on

Municipiul Botoșani rămâne la finalul acestei luni fără contract de salubrizare iar în momentul de față este o stare de incertitudine. Majoritatea PSD din Consiliul Local a decis ca primăria să încheie contract cu Urban Serv dar primarul Cătălin Flutur susține că este ilegal și că trebuie făcută o licitație.

Consilierii locali au aprobat în luna iulie încredințarea directă a contractului de salubrizare către Urban Serv, numai că această hotărâre nu a primit și viza de legalitate de la Prefectură. În ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută, s-a revocat acea hotărâre și s-a făcut o nouă propune, tot pentru încredințarea directă a contractului dar numai în cazul în care va veni un răspuns favorabil de la Consiliul Concurenței.

„Pentru a se realiza această delegare directă, trebuie să existe un aviz de la Consiliul Concurenței. Noi am trimis toate actele către Primăria Botoșani pentru acest aviz urmând ca organele abilitate din primărie să trimită documentele către Consiliul Concurenței. În urma avizului care va fi emis de Consiliul Concurenței, se poate da o hotărâre de Consiliu Local prin care se deleagă direct gestiunea contractului de salubrizare unei societăți, în speță Urban Serv”, a spus Bogdan Buhăianu, director general al Urban Serv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad