Connect with us

Administratie

Piscina de la Cornișa a fost închisă. “Nu vă închipuiți ce am putut să găsim” FOTO&VIDEO

Published

on

Piscina interioară a Parcului de agrement Cornișa este închisă în această săptămână pentru efectuarea unor lucrări de igienizare și reparații. În plus, se vor remedia și o serie de probleme care au apărut în zona vestiarelor și a altor spații din incinta complexului.

Reprezentanții Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, au decis să închidă pentru o săptămână zona de piscine în vederea efectuării unor lucrări de igienizare. Piscina exterioară va intra în conservare, iar cea interioară va fi redeschisă săptămâna viitoare. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, spune că era nevoie de o astfel de revizie pentru a fi remediate o serie de probleme apărute în ultimele luni.

„Am început o revizie generală la piscina interioară. Elementele care s-au distrus vor fi înlocuite, plăcuțe de faianță, plăci de gresie, părți de plastic sau metal din interiorul bazinului care s-au fisurat. Am golit vasul de compensare, filtre curățate, igienizate. Noi reparăm părțile care sunt imputabile nouă din exploatare iar în ceea ce privește lucrurile mai complicate, care țin de garanție, a fost notificat constructorul și este alături de noi”, a spus Eugen Țurcanu.

Reprezentanții DSPSA spun că în cele câteva luni de funcționare a complexului, s-a umplut canalizarea cu tot felul de obiecte.

„Nu vă închipuiți ce am putut să găsim în filtre. Am găsit inele, agrafe de păr, bani. Oamenii vin cu tot felul de accesorii și nu le lasă la vestiare”, a adăugat directorul DSPSA.

Lucrările vor trebui finalizate până duminică iar de luni dimineața se va redeschide piscina interioară.

„Încercăm să finalizăm totul până duminică iar de luni să redeschidem piscina și să o facem funcțională. Piscina exterioară va intra și ea în revizie și în conservare până în primăvara anului viitor”, a mai precizat Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad