Connect with us

Sport

CSM Botoșani – CSU Galați 31-28: Debut cu dreptul FOTO&VIDEO

Published

on

CSM Botoșani a debutat cu dreptul în noul sezon al diviziei A la handbal masculin. New CSM Botoșani a făcut spectacol și s-a impus mai clar decât o arată scorul final.

Cu câțiva jucători care au experiență în primul eșalon și cu câțiva tineri talentați, CSM Botoșani a arătat că este o echipă care poate emite pretenții la promovare în acest sezon. Cu vreo 500-600 de suporteri în tribuna Sălii Polivalente și cu o micuță galerie care s-a manifestat zgomotos pe tot parcursul meciului, CSM Botoșani a câștigat fără emoții în fața CSU Galați, o echipă care în prima etapă a învins pe CSU Târgoviște la o diferență de 42 de goluri.

Elevii lui Radu Roșu au făcut o primă repriză foarte bună iar după 30 de minute conduceau cu 15-8. În partea secundă, antrenorul botoșănean a început să introducă mai mulți jucători tineri de pe bancă iar oaspeții au dat semne de revenire. S-au apropiat la cinci goluri cu zece minute înainte de final și chiar dacă arbitrii au fost foarte generoși cu eliminările în tabăra botoșăneană, CSU Galați nu a mai putut egala. Partida s-a încheiat cu scorul de 31-28 iar pentru CSM Botoșani urmează deplasarea la Iași pentru meciul cu Politehnica.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad