Connect with us

Evenimente

Bărbat trimis 30 de zile după gratii pentru că a încercat să violeze două minore de 12 și 14 ani

Published

on

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol. Victimele bărbatului sunt două minore de 12 și 14 ani din comuna Nicșeni.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că la data de  06 septembrie și 26 septembrie,  bărbatul de 35 de ani a abordat două minore, de 12, respectiv 14 ani, în timp ce acestea se deplasau pe drumul sătesc din localitate și le-a cerut să-l însoțească în locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a reușit să fugă.

După depistarea bărbatului, a fost luată măsura internării la secția de psihiatrie, iar ulterior, la data de 27.09.2019 dispunându-se măsura reținerii pentru 24 de ore. Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii a două  infracțiuni de tentativă la viol.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad