Connect with us

Sport

Puhoi de lume la Zilele Dorohoiului. Dorian Popa și-a arătat mușchii și a cântat cu fanii FOTO&VIDEO

Published

on

Ediția din acest an a Zilelor Dorohoiului a debutat ieri cu o serie de manifestări culturale și concursuri precum „Micul scriitor de azi, marele scriitor de ieri”, „Istoria Dorohoiului”, concursul de pictură Arthur Verona, concursul de poezie Sașa Pană și spectacolul de teatru „Coana Chiriță”.

Manifestările au continuat astăzi deschiderea oficială a Zilelor Recoltei în Piața Centrală și spectacolele de teatru „Amintiri din copilărie” și „Ivan Turbincă”. Seara a fost dedicată tinerilor iar organizatorii au decis să-i aducă la Dorohoi pe Mario Fresh, Dorian Popa și Lino Golden, care au devenit cunoscuți în rândul adolescenților cu melodiile: „Solo”, „Caliente”, „HÂTZ”, „Panamera”. Vremea bună i-a scos din case nu numai pe adolescenții dornici să-i audă pe Dorian Popa sau Mario Fresh, ci și pe cei de vârsta a doua și chiar a treia. Oamenii au venit să se distreze și au umplut terasele amenajate. Nici cei mici nu s-au plictisit pentru că s-a amenajat și un parc de distracții. Cei mai bucuroși au fost adolescenții care au cântat și au dansat pe melodiile aflate în topuri vara aceasta. După recitalul lui Mario Fresh, pe scenă a urcat Dorian Popa. După ce și-a arătat mușchii și a încălzit atmosfera, Dorian Popa a coborât lângă public și a cântat împreună cu fanele lui.

Zilele Dorohoiului se vor încheia mâine. De la ora 16.00, pe scenă va urca grupul Voces coordonat de Paul Ciprian Mihai iar de la 18.00 începe un spectacol cu Dya, Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad