Connect with us

Politica

ALDE și-a stabilit noua conducere a organizației. Sunt mai mulți liberali și oameni de afaceri UPDATE

Published

on

Membrii ALDE Botoșani s-au reunit în această după amiază la Dorohoi unde s-a stabilit noul birou politic. Din echipa Roxanei Anușcă Țurcanu vor face parte trei primari, un viceprimar și câțiva oameni de afaceri.

Noul biroul politic al ALDE Botoșani urmează a fi validat săptămâna viitoare de către conducerea centrală a partidului. Surpriza este primarul orașului Darabani care încă este membru al PNL. El va fi vicepreședinte cu statut de invitat la ALDE.

Președinte: Roxana Anușcă Țurcanu

Secretar excutiv: Costel Romanescu

Vicepreședinți: Florin Țurcanu, Lucian Topalagă (viceprimar Dorohoi), Bogdan Dăscălescu, Sorin Bradu, Gheorghe Carmocanu, Dragoș Lupașcu, Iulian Iliescu, Valerian Vărvărucă, Viorel Luca, Vasile Mandache, Alin Vatavu, Tereza Nica, Tabita Vatavu, Gabriel Atudoroaie

Vicepreședinte cu statut de invitat și vot consultativ: Liviu Hrimiuc

Președinte Org. Municipală Botoșani: Liviu Rădășanu

Președinte Org. de femei: Tereza Nica

Președinte Org. de tineret: Tabita Vatavu

Membrii în biroul politic: Gheorghe Iacob, Stelică Străgaru, Eduard Luca, Carmen Dulgheru, Cristi Săcăleanu, Iulian Vlas, Viorel Rebenciuc, Lucian Lupu, Nicu Șocarici, Viorel Ciobanu

UPDATE. Primarul orașului Darabani spune că nu va demisiona din PNL pentru a trece oficial la ALDE că este hotărât sută la sută să nu mai candideze pentru un nou mandat.

„Eu sunt primar independent la primul și ultimul mandat. Eu am spus că nu mai fac politică. S-a nimerit să mergem la București împreună(n.r. cu Florin Țurcanu). Nici nu am voie să trec la ALDE pentru că încă sunt primar în funcție. Numai dacă mă exmatriculează ei, cum a fost cu Romanescu. Eu am cerut să mă dea afară dar nu au vrut. Nici dacă aș vrea să accept funcția de vicepreședinte la ALDE, nu am cum. Eu renunț la funcția de primar ca să trec la ALDE? Am discutat cu Mircea Diaconu, cu Tăriceanu, dar nu am făcut nicio promisiune. Eu am o relație bună cu toate partidele. La mine e clar, nu mă mai implic”, a declarat Liviu Hrimiuc, primarul orașului Darabani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad