Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. FC Botoșani joacă cu rezervele împotriva CFR-ului

Published

on

FC Botoșani și CFR Cluj se vor întâlni mâine seară, de la ora 21.30, pe Municipal, într-un meci din 16-imile Cupei României la fotbal. Se anunță un meci între rezervele FC Botoșani și rezervele CFR-ului, ambii antrenori preferând să-și menajeze titularii pentru partidele de campionat.

După o serie de șapte meciuri fără victorie, Marius Croitoru a decis să-și odihnească titularii pentru partida de sâmbătă împotriva formației Hermannstadt. Contra CFR-ului vor evolua jucătorii care au bifat puține minute în acest sezon.

„Sincer, îmi doream alt adversar. Așa au fost sorții, ne jucăm șansa împotriva campioanei. Vom vedea. În campionat, a fost o înfrângere usturătoare pentru noi. Sunt două competiții diferite și îmi doresc să mergem mai departe. Problema este că jucăm la două zile un meci important de campionat iar lotul nu îmi permite să joc cu aceeași echipă. Sunt obligat să menajez titularii”, a spus Marius Croitoru care a mai precizat că era de acord cu amânarea meciului și că ar fi fost bine și pentru FC Botoșani.

„Este campioana, este echipa angrenată în toate competițiile. Poate este echipa cu cel mai mare buget din România și e normal să aibă un lot atât numeric cât și valoros. Nu ne putem noi compara cu CFR. Avem suflet mare și încercăm să mergem mai departe. E o competiție în care vrem să mergem mai departe. Indiferent cine va juca, va da totul pe teren. Nu vom intra resemnați”, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani.

În octombrie 2017, FC Botoșani a eliminat pe CFR Cluj, tot în 16-imile Cupei României. A fost 1-1 după 90 și 120 de minute iar la loviturile de departajare FC Botoșani s-a impus cu 3-2. FC Botoșani a ajuns până în semifinalele Cupei României unde a fost eliminată de CSU Craiova, formație care a câștigat competiția.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad