Connect with us

National

Vremea se răcește și vin ploile. Toamna își intră în drepturi

Published

on

Ploile revin în forță începând de marți, dar spre sfârșit de săptămână vremea se va îndrepta. Nopțile viitoare vor fi mai cade decât normalul perioadei, dar în timpul zilei temperaturile vor fi mai mici decât media statistică a acestor zile.

“Se răcește, vin și ploile. România este sub un sistem noros, dar mai sunt și zone libere, unde ne vede soarele. Mâine în special în jumătatea de sud vor fi ploi, pe arii restrânse vor fi cantități de apă moderate, 15 l/m2. Pot fi averse și descărcări electrice. Valorile termice coboară, aici în Sudul țării vor fi mâine maxime de 18-20 de grade, inclusiv în Capitală va fi mai frig decât azi. Nopțile vor fi mai cade decât normalul, dar în timpul zilei va fi chiar mai frig decât e normalul perioadei, cu greu vom face 23-24 de grade”, a explicat Elena Cordoneanu, meteorolog Realitatea TV.

Spre sfârșitul săptămânii, vremea se îndreaptă parțial, va fi soare și temperaturi în creștere, arată meteorologul. Din fericire, nici în această săptămână nu vor veni la noi mase de aer extrem de reci. Deocamdată este o toamnă blândă.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad