Connect with us

Sport

FC Botoșani calcă pe urmele FC SB-ului. Croitoru: „Aș fi vrut să am și eu patru fundași dar…”

Published

on

Oficialii FC Botoșani au preluat modelul Gigi Becali și nu sunt interesați de apărare ci doar de atac. Au rămas cu trei fundași în lot dintre care unul s-a accidentat și nu se știe cât va lipsi.

Antrenorul Marius Croitoru și conducătorii clubului FC Botoșani au acceptat să-l împrumute pe Andrei Pițian la Chindia, fără a ține cont că pot apărea suspendări și accidentări. Au rămas cu Andrei Chindriș, Andrei Miron și Nikita Kolesovs, un fundaș leton care a gafat nepermis atât în meciul cu Clinceni cât și cu Târgoviște. Căpitanul Andrei Miron s-a accidentat și nu se știe cât va lipsi iar Marius Croitoru este obligat să mizeze pe cuplul Chindriș – Kolesovs sau să improvizeze.

„George a simțit ceva săptămâna asta. Nu am putut să-l folosesc. Nu am riscat. Aș fi vrut să am și eu patru fundași dar asta a fost decizia pe care am luat-o. Îmi asum. Viața și fotbalul mi-au demonstrat că este o greșeală. Dacă voi avea timp, voi încerca să o remediez. Chiar dacă perioada s-a încheiat, jucători liberi mai sunt. Învățăm. Și eu sunt tânăr, nu le știu pe toate și nu se va mai repeta greșeala pe care am făcut-o. Am considerat că pot duce acest tur de campionat în cei trei fundași dar nu a fost să fie”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad