Connect with us

Administratie

Salarii majorate la Urban Serv: „Țin foarte mult la meritocrație”

Published

on

O parte din angajații societății Urban Serv vor primi lefuri mai mari. Pentru că aproape în fiecare lună demisionează cel puțin doi-trei angajați din cauza condițiilor de muncă și a lefurilor mici, conducerea Urban Serv a decis să facă unele majorări salariale.

De curând, noua conducere a Urban Serv a decis majorarea lefurilor dar nu la tot personalul ci doar la cei care muncesc efectiv în teren și care aveau salariul minim pe economie. Potrivit directorului Urban Serv, șoferii au beneficiat de o creștere salarială de 300 de lei iar muncitorii de 100 de lei.

„Există o creștere salarială la șoferi și personalul din producție. Creșterea este de 300 lei pentru conducătorii auto și 100 de lei pentru încărcători. Am mai făcut punctual creșteri salariale, pe meritocrație. Un electrician care a realizat o lucrare și nu a trebuit să cumpărăm o piesă nouă, a beneficiat de creștere salarială. Țin foarte mult la meritocrație și la a promova oamenii cu adevărat competitivi”, a spus Bogdan Buhăianu.

Bogdan Buhăianu, directorul general al Urban Serv, spune că își propune să facă iî continuare creșteri salariale în cazul celor care își fac foarte bine treaba. În același timp, el spune că va continua planul de reorganizare al societății astfel încât să nu mai existe oameni care stau prin birouri și încasează lefuri iar în producție să fie deficit de personal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad