Connect with us

Politica

Cosmin Andrei rămâne candidatul PSD la Primăria Botoșani

Published

on

PSD nu va mai face sondaje pentru desemnarea candidatului la Primăria Botoșani. Viceprimarul Cosmin Andrei rămâne singura variantă a social democraților.

Pentru că un singur membru PSD și-a exprimat intenția de a candida la Primăria Botoșani, social democrații vor renunța la sondaje. Termenul limită pentru depunerea candidaturii în interiorul partidului a expirat la 1 septembrie. Deși s-au vehiculat mai multe nume, doar viceprimarul Cosmin Andrei și-a  depus candidatura. Acesta consideră că nu mai pot apărea alți membri PSD care să-și dorească să candideze deoarece termenul limită a fost depășit.

„Mi-am asumat acest lucru încă din conferința de alegeri de la municipiu, care a avut loc în urmă cu un an. Am primit votul colegilor în biroul organizației locale. Nu a mai fost altă intenție exprimată până la termenul limită de 1 septembrie. Eu sunt încrezător pentru că am primit sprijinul colegilor, nu am avut păreri contra și toți m-au împins de la spate să candidez. Sunt foarte încrezător că vom câștiga această bătălie și că îl vom bate pe domnul Flutur”, a spus Cosmin Andrei.

În urmă cu o săptămână, Doina Federovici, președintele PSD Botoșani declara că numele candidatului la Primăria municipiului Botoșani va fi anunțat după alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Printr-o decizie a Biroului Permanent Județean am deschis perioada de înscriere a colegilor noștri care își doresc să candideze. Până la sfârșitul perioadei, care a expirat la 1 septembrie, pentru Primăria municipiului Botoșani, s-a înscris colegul nostru Cosmin Andrei. Vom vedea în perioada următoare cum vor evolua lucrurile. Deocamdată noi ne axăm pe precampania și campania pentru alegerile prezidențiale, urmând să vă comunicăm ce am decis vis-a-vis de colegii care își doresc să acceadă pe una din cele două funcții. Vorbim de o procedură deschisă, transparentă. Pentru Consiliul Județean sunt mai mulți colegi care și-au exprimat intenția de a candida. Deocamdată doar la nivel verbal. PSD Botoșani va da candidatul care va câștiga Primăria municipiului Botoșani și președinția Consiliului Județean”, a spus Doina Federovici.

Până în momentul de față doar PNL și PSD și-au anunțat candidații la Primăria Botoșani. Este vorba de primarul Cătălin Flutur și viceprimarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad