Connect with us

Administratie

Primar dat afară dintr-o ședință condusă de prefect: „Am fost aduși ca oile”

Published

on

Un primar primar a fost dat afară din ședință de către prefectul Dan Șlincu, pe motiv că ar „jigni auditoriul”. S-a întâmplat în această săptămână la Dorohoi, acolo unde prefectul a avut o întâlnire cu mai mulți primari și șefi de instituții.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, este de mai mult timp în conflict cu prefectul Dan Șlincu. El a fost prezent la ședința de la Dorohoi și i-a reproșat prefectului o serie de aspecte cu privire la modul în care a fost gestionată problema pestei porcine.

Într-o conferință de presă susținută la sediul Partidului Pro România, Dumitru Chelariu l-a acuzat pe prefectul Dan Șlincu că face spectacol și că nu urmărește rezolvarea problemelor din județul Botoșani.

„Am avut o surpriză de proporții la ultima ședință regională, la Dorohoi. Înalt funcționarul public m-a dat afară din ședință. A spus să părăsesc sala pentru a nu jigni auditoriul. Au adunat acolo medici, primari, secretari, pentru a prezenta trei aspecte: pesta porcină, alegerile prezidențiale și pregătirea sezonului de iarnă. Dacă a început cu pesta porcină, nu am putut decât să-mi exprim indignarea pentru demersurile lor și pentru neasigurarea finanțării. A intrat peste dialogul meu cu directoarea DSVSA, arătându-mi multe acte normative că nu se poate ceea ce ceream eu. Când l-am întrebat despre bani, a zis că nu e problema lui. Am spus că nu vin să fac poze pentru a da bine. Văd că se poartă și la transfuzii. Mai urmează în WC. Eu îmi asum ce spus. Un lider care vrea să conducă, nu face spectacol purtând fotografii după el. Au mai fost niște eroi care s-au dus și s-au înzăpezit și au trebuit să vină alții și să-i scoată din zona Săveni. Nimeni nu își asumă. Nu ies afară că mă dă un politruc din ăsta. Spune că sunt imparțial, eu nu sunt partinic. Câtă minciună… Am fost aduși ca oile, să nu aflăm nimic”, a spus Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad