Connect with us

Administratie

Investiții promise la Urban Serv: „Vreau să înlocuim întreg parcul auto”

Published

on

După mai mulți ani în care investițiile la Urban Serv au însemnat niște rable pe care alții nu le-au mai folosit, șefii societății promit să achiziționeze mașini și utilaje performante.

Noul director al Urban Serv vrea ca în următorii doi-trei ani să înlocuiască întreg parcul auto al societății. El spune că se vor achiziționa în primul rând mașini și utilaje noi dar nu exclude nici varianta celor second-hand numai că acestea trebuie să fie minim euro 4. Deja s-a început dotarea societății atât cu mașini pentru colectarea și transportul deșeurilor cât și pe partea de salubrizare. În afara banilor alocați de la bugetul local, Urban Serv va mai achiziționa mașini și utilaje în leasing.

„Intenționăm să schimbăm parcul auto și o vom face în termen scurt, șase luni de zile. Vor fi cele două mașini noi, cumpărate din banii de la Consiliul Local. Am achiziționat de la Primăria Lunca o autoutilitară de 10 metri cubi. În perioada următoare vom achiziționa încă două compactoare de 15 metri cubi. Vreau să înlocuim întreg parcul auto și vom achiziționa mașini noi și mașini second dar care să aibă minim Euro 4. Vom analiza foarte bine”, a spus Bogdan Buhăianu, directorul general al Urban Serv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad