Connect with us

Administratie

Au ridicat patru rable și s-au oprit. VEZI motivul

Published

on

Poliția Locală și Eltrans au întrerupt pentru moment ridicarea rablelor de pe domeniul public deoarece nu au unde să le depoziteze. Pe raza municipiului sunt peste 100 de mașini abandonate.

La începutul acestei luni, s-a anunțat demararea unei campanii de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public. Au fost ridicate patru mașini și transportate în curtea societății Eltrans după care s-a sistat totul. Viceprimarul Cosmin Andrei spune că activitatea va fi reluata în momentul în care aceste  rable vor fi vândute la un centru de colectare a fierului vechi.

„Suntem constrânși de capacitatea de mobilizare a societății Eltrans care ne pune la dispoziție terenul pentru depozitarea rablelor pe care le ridicăm. S-au ridicat patru mașini și am făcut demersurile pentru a le valorifica și pentru a elibera terenul pentru a ridica alte mașini. Dacă societatea Eltrans ar avea posibilitatea de a mai depozita încă zece mașini, mâine le-am le-am putea ridica. Avem toate documentele făcute. Nu putem da ordin de ridicare pentru că nu avem unde să le depozităm”, a spus Cosmin Andrei.

Cei de la Eltrans spun vă spațiul de depozitare nu este suficient dar a precizat că aceste rable ar trebui valorificate mai repede astfel încât să nu nu se transforme curtea societății de transport într-un depozit de fier vechi.

„Este adevărat că nu avem suficient spațiu pentru depozitarea celor 160 de mașini sau câte sunt inventariate în municipiul Botoșani. Cele patru mașini care au fost ridicate, am înțeles că se pot valorifica. Pe măsură ce vom elibera spațiul, vom putea ridica și alte mașini”, a spus Victor Ivănescu, directorul societății Eltrans.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad