Connect with us

Politica

Pro România susține moțiunea. M. Huncă: „Nu este normal ca acest guvern să mai stea nicio zi”

Published

on

Parlamentarii Pro Romania, printre care și deputatul Mihaela Huncă, au semnat moțiunea inițiată de PNL. Parlamentarul botoșănean spune că s-a strâns numărul necesar de semnături și că este o chestiune de timp până când această moțiune va fi depusă.

„Toți cei de la Pro România am semnat moțiunea.  Din ceea ce știu, există toate cele 233 de semnături necesare. Acum depinde când PNL va depune moțiunea. Știu că nu găseau un titlu la moțiune. Moțiunea poate fi pe o singură pagină”, a spus Mihaela Huncă.

„În urma discuțiilor avute atât la nivelul grupului parlamentar cât și la nivelul întâlnirilor cu toți coordonatorii din țară, s-a stabilit să vină cu un guvern restructurat și probabil susțineam acel guvern.  Doamna Dăncilă a declarat că vine cu un guvern restructurat. Data de 18 septembrie era limită. Nu a venit. Vi se pare normal ca acest guvern să funcționeze fără ministru la Educație, la Interne, nu se pot lua decizii, nu poate funcționa. Nu este normal ca acest guvern să mai stea nicio zi în plus. Suntem de acord cu moțiunea de cenzură pentru a nu mai fi acest guvern. Ce se va întâmpla ulterior? Este greu de spus. În fiecare zi sunt destule variante”, a adăugat parlamentarul botoșănean.

Cei din Pro România ar fi dispuși să intre la guvernare alături de formațiunile aflate acum în opoziție dar numai în anumite condiții.

„Pro România nu poate guverna singură pentru că are doar 29 de parlamentari. Ar fi ilogic. Într-o formulă, poate guverna. Noi avem anumite obiective pe toate domeniile, pe care le propunem, pentru cele 14 luni rămase. Această țară nu poate fi lăsată așa până la sfârșitul mandatului. Suntem toți nemulțumiți dar hai să facem ceva”, a precizat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad