Connect with us

Administratie

Valoarea drumului strategic va crește din nou

Published

on

După două licitații eșuate, șefii Consiliului Județean nu vor să mai riște. În perioada imediat următoare se va încerca suplimentarea sumei alocată drumului strategic astfel încât să prezinte interes pentru firmele din domeniu.

Consiliul Județean Botoșani a organizat anul acesta două licitații pentru drumul strategic dar nicio firmă nu a fost interesată. Constructorii au spus că nu pot să realizeze această lucrare cu prețurile din proiect și au preferat să nu participe la licitație. Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani,  spune că a cerut reanalizarea proiectului din punct de vedere financiar după care se va organiza o nouă licitație. El este sigur că de această dată vor fi firme interesate să realizeze drumul strategic și că în primăvara anului viitor vor începe lucrările.

„Avem o problemă cu drumul strategic. O mare problemă. În sensul că nu s-au prezentat constructorii. Am purtat o discuție cu proiectantul, să mai reașezăm devizul. Cât mai repede posibil, îl vor ridica iar pe SICAP. În mod sigur, de data asta să fie cu succes. E păcat de banii europeni”, a spus Costică Macaleți.

Președintele Consiliului Județean a mai afirmat că proiectul nu este în pericol și că nu se vor pierde banii europeni alocați pentru modernizarea a peste 100 de kilometri de drum județean.4

„Nu se pierd banii dar orice amânare nu este bună. Drumul trebuie făcut în niște termene. De pierdut, nu se pierd banii europeni”, a mai precizat președintele CJ Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad