Connect with us

Sport

Marius Croitoru este îngrijorat de starea terenului de pe Municipal: „Eu nu aș fi fost de acord”

Published

on

Dacă ar fi fost întrebat, Marius Croitoru nu ar fi acceptat ca Poli Iași să joace pe Municipal meciurile de pe teren propriu. Tehnicianul botoșănean este îngrijorat de faptul că se vor juca multe meciuri în această toamnă și că va ceda gazonul de pe Municipal.

În această toamnă, Poli Iași joacă la Botoșani meciurile de pe teren propriu deoarece în Copou s-a început înlocuirea gazonului. Practic, în fiecare săptămână se dispută cel puțin un meci pe stadionul Municipal și nu se știe dacă va rezista gazonul care nici acum nu este în condiții foarte bune.

„Nu este treaba mea. Cine a închiriat terenul, probabil a ținut cont și de vreme și de alte lucruri. Nu vreau să vorbesc. Noi tot timpul am încercat să protejăm terenul. Dacă ei au semnat contractul și au în contract să se antreneze, asta este. Noi am mai pățit. Am prins două meciuri de rugby când au stricat terenul și pe urmă am jucat acasă cu echipe care se apărau. Terenul era prost și nu puteam să-i desfacem. Cei care au luat decizia, probabil au ținut cont de toate aceste amănunte, de vreme, ploi. Mă uit la echipe care au vrut să joace pe alte terenuri și nu au fost lăsate. Va veni vremea când și noi vom apela și probabil vom primi același răspuns. Singurul lucru bune este că jucăm acasă cu Iași. În rest, eu nu aș fi fost de acord. Nu sunt eu cel care hotărăște. Noi ne supunem. Nu am ce să reproșez, terenurile sunt așa cum îmi doresc eu”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad