Connect with us

Sport

FC Botoșani – Chindia. Absențe importante pentru Marius Croitoru: „Vom avea înlocuitori”

Published

on

FC Botoșani va întâlni duminică după amiază pe Chindia Târgoviște o echipă care are doar 6 puncte acumulate în nouă etape și care este pe loc de retrogradare.

Cu toate acestea, Marius Croitoru spune că meciul nu va fi ușor pentru roș-alb-albaștrii și că echipa antrenată de Viorel Moldovan joacă un fotbal ofensiv.

„Mi-aș dori din tot sufletul să câștigăm. Până acum, am jucat bine, n-am pierdut dar nici nu am câștigat. Cu Chindia va fi un meci foarte dificil, este o echipă bună, o echipă care joacă de câțiva ani împreună. Este o echipă care joacă mult mai ofensiv decât Clinceni, au mulți jucători în jumătatea adversă, pun presiune”, a spus Marius Croitoru.

Tehnicianul botoșănean nu va putea conta în meciul de duminică pe mijlocașii Rodriguez și Enriko Papa, ambii fiind suspendați.

„Vom avea înlocuitori. Se pregătesc cu noi de la începutul campionatului. Este șansa lor să demonstreze iar prima ocazie este duminică. Suntem o echipă care jucăm fotbal, care încercăm să producem fotbal, să producem rezultate. Suntem învinși doar de campioană. Rezultatele pozitive sunt împotriva unor echipe foarte bune. Singurul pas greșit este cu Clinceni, nu aveam voie să fim egalați de la 2-0. Egalurile sunt împotriva unor echipe foarte bune, care au jucat în play-off”, a adăugat Croitoru.

Andrei Chindriș: „Avem nevoie să strângem cât mai multe puncte. Știm situația din clasament și trebuie să strângem cât mai multe puncte. Fiecare meci are dificultățile lui”.

Eduard Pap: „Clar că suntem favoriți. Dacă luăm valoarea loturilor, suntem net superiori față de ei. În teren trebuie să intrăm din minutul 1 cu inima și montați pentru a câștiga. Niciun meci nu este ușor dar noi intrăm pentru a câștiga meciul. La fiecare meci am intrat așa. Nu am intrat la egal. Din păcate, nu tot timpul reușim. Ne dorim ca în următoarele meciuri să strângem cât mai multe meciuri”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad