Connect with us

Administratie

Peste 10 milioane de euro vor intra în comunele Manoleasa și Corlăteni

Published

on

Guvernul a aprobat astăzi primele două proiecte care vor fi finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. În total, vor fi 10,3 milioane euro pentru modernizarea infrastructurii rutiere din comunele Manoleasa și Corlăteni.

În comuna Manoleasa se vor asfalta 18 kilometri de drum iar în comuna Corlăteni vor 11,8 kilometri. Senatorul Doina Federovici spune că în perioada următoare se vor semna noi proiecte pentru comunele județului Botoșani.

„Aşa cum ne-am angajat, continuăm susţinerea investiţiilor pentru comunităţile locale. Primele 2 proiecte finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii au fost aprobate astăzi. Este vorba de modernizare drumuri de interes local în comuna Corlăteni cu o valoare de 23.519.876 lei și modernizare drumuri de interes local în comuna Manoleasa cu o valoare de 25.679.783 lei. O alocare totală de de 49.199.659 lei. În perioada următoare se vor semna contractele de finanțare astfel încât din luna octombrie să înceapă implementarea lor. Acesta este un prim pachet de proiecte finanțate din Fondul de Dezvoltare și Investiții. Analiza continuă pentru a fi aprobate și alte proiecte, până la nivelul plafonului de contractare de 10 miliarde de lei pentru acest an”, a precizat senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad