Connect with us

Sport

11 greșeli mari comise de „milițianul” Rădulescu împotriva Botoșaniului

Published

on

Comisarul de Poliției George Rădulescu, promovat în Liga 1 datorită prieteniei cu „Brichetă” Deaconu, a comis 11 greșeli mari împotriva echipei FC Botoșani. Patru dintre acestea au fost în partida de sâmbătă când Rădulescu a ajutat Dinamo să obțină un punct.

Gazeta Sporturilor a analizat prestația arbitrului George Rădulescu din sezonul 2013/2014 și până acum. A comis 27 de greșeli mari în 91 de meciuri arbitrate. Dintre acestea, 11 greșeli mari au fost împotriva clubului FC Botoșani. În afara celor patru din meciul de sâmbătă cu Dinamo, Rădulescu a mai influențat rezultatul la un meci Univ. Cluj – FC Botoșani 0-0 când a inventat un penalty pentru ardeleni și nu l-a eliminat pe Mengolo pentru o lovitură cu cotul. În sezonul 2015/2016, la meciul Poli Iași – FC Botoșani 1-0, nu l-a eliminat pe Enescu după un fault criminal la Bordeianu. În sezonul 2016/2017, la meciul Gaz Metan – FC Botoșani 0-0, Rădulescu a comis trei greșeli mari, toate împotriva roș-alb-albaștrilor. Nu l-a eliminat pe Lupu pentru un fault criminal la Bordeianu și nu a acordat două penalty-uri pentru Botoșani.

A fost și un meci în care FC Botoșani a fost echipa avantajată. Este vorba de FC Botoșani – ASA Tg. Mureș 4-2, în sezonul 2016/2017. Raul Costin și Dimitrov nu au fost eliminați deși se impunea și nu a dictat penalty la un fault în careu comis de Miron.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad