Connect with us

Politica

Șoptică cere demisia șefilor CJ și spune că liberalii sunt pregătiți să conducă județul

Published

on

Senatorul Costel Șoptică cere demisia șefilor Consiliului Județean Botoșani pe motiv că nu au implementat proiectul privind drumul strategic și că nu au realizat investiții majore în acest mandat.

În același timp, Șoptică susține că liberalii ar fi mult mai capabili și visează că după o eventuală demisia a lui Macaleți, PNL să conducă CJ-ul.

„Poate o să vi se pară nefirească dar eu consider că o cerere clară pentru demisia întregii conduceri a Consiliului Județean se impune. Nu mă refer aici nici la Costică Macaleți, nici la domnul Birta, ci mă refer la întreaga conducere PSD. Pentru a nu mai fi pus în situația eu sau noi cei de la PNL să dăm soluții, să spunem cum trebuie făcut. Cei de la Consiliul Județean nu au făcut nimic. Deși au fost și la guvernare, nu au fost în stare să facă absolut nimic, nici măcar să pună în aplicare licitația pentru drumul strategic. Noi cei de la PNL avem persoane competente care în acest moment sunt consilieri județeni. Dacă dumnealor își dau demisia, organizăm alegeri și putem intra la conducerea Consiliului Județean. Să ne voteze dumnealor pentru că ei nu pot, și-au dovedit incompetența și incapacitatea de a conduce. Dacă nu pot, pentru a nu le mai da noi soluții, iată că venim cu o soluție să-i ajutăm”, a spus Costel Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad