Connect with us

Politica

PSD și PNL se bat în semnături pentru Dăncilă și Iohannis

Published

on

Șefii PSD și PNL Botoșani se laudă cu zeci de mii de semnături strânse pentru Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis și speră să câștige alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, spune că a strâns peste 40.000 de semnături, mai multe decât la europarlamentare.

„Până în acest moment, Organizația PSD Botoșani totalizează peste 40.000 de semnături. Vom încheia această procedură la sfârșitul săptămânii, urmând ca săptămâna viitoare aceste semnături să fie depuse la sediul central. Le mulțumesc tuturor botoșănenilor care au semnat. Este o cifră bună , am depășit numărul de semnături de la alegerile europarlamentare”, a afirmat Federovici.

Liberalii se laudă cu peste 50.000 de semnături și sunt convinși că Iohannis va câștiga fără probleme al doilea mandat de președinte al României.

„Suntem în precampanie. Noi am depășit un număr de 50.000 de semnături. Luni o să vă pot anunța numărul exact de semnături”, a spus senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad