Connect with us

Educatie

Guvernul alocă bani pentru 14 școli cu WC-ul în fundul curții

Published

on

În cursul zilei de ieri, guvernul a mai alocat bani pentru încă 14 școli din județul Botoșani care sunt într-o stare jalnică și care au WC-urile în fundul curții.

Senatorul Doina Federovici susține că în total sunt 231 de unități de învățământ din județul Botoșani care au primit finanțare pentru construirea de toalete noi.

„Ieri a fost emisă o nouă hotărâre de guvern prin care s-a mai alocat suma de 1.052.000 mii lei pentru amenajarea grupurilor sanitare și asigurarea de utilități. Suma de 1.052.000 mii lei pleacă către comunele Șendriceni, Durnești, Havârna, Mihai Eminescu, Mitoc, Santa Mare, Unțeni, Văculești, Vlăsinești și Călărași. La nivelul județului Botoșani, prin HG 363 din 2019 au fost alocați 4.254.000 mii lei pentru amenajarea grupurilor sanitare în 53 de școli. Ieri s-a suplimentat cu peste un milion de lei pentru 14 școli. Guvernul României, prin diverse axe de finanțare, reabilitează, modernizează sau amenajează grupurile sanitare într-un număr de 231 de școli. Nu poți face în doi ani și jumătate ceea ce nu au făcut alții în 30 de ani”, a afirmat senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad