Connect with us

Sport

Așa arată magazinul clubului Sepsi. Zeci de produse și prețuri mai mici decât la Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

De vreo câțiva ani se tot vorbește la Botoșani de un magazin de prezentare dar nu s-a făcut mare lucru. În schimb, cei de la Sepsi Sf. Gheorghe au un magazin, în apropierea stadionului, unde sunt zeci de produse la vânzare, la prețuri accesibile pentru toți suporterii.

Fanii clubului Sepsi și nu numai, pot cumpăra căni cu fotografiile jucătorilor, eșarfe, pixuri, brichete, umbrele, echipament de joc, echipament de prezentare, fanioane și multe alte produse. Prețurile sunt accesibile iar reprezentanții clubului ne-au spus că nu își doresc profit ci doar să-și achite cheltuielile.

„Nu vreau să câștigăm de pe urma magazinului. Vreau doar să acoperim costurile produselor și salariile celor care se ocupă de magazin. Deocamdată vindem produsele doar la magazin dar o vom face și online pentru că avem cereri”, ne-a spus Laszlo Dioszegy, patronul clubului Sepsi Sf. Gheorghe.

Un tricou marca Adidas, cu însemnele clubului din Sf. Gheorghe costă între 120 și 150 de lei, fiind mai ieftin decât un tricou marca Errea scos la vânzare de FC Botoșani cu 180 de lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad