Connect with us

Sport

Cornel Sfaițer va conduce un club care investește peste 15 milioane de euro într-un stadion nou și o bază modernă FOTO&VIDEO

Published

on

Sepsi Sf. Gheorghe poate fi un model de urmat pentru multe cluburi din România. Într-un oraș cu 50.000 de locuitori s-a realizat o bază sportivă modernă iar acum se lucrează la construcția unui stadion de nivel european.

La marginea orașului Sf. Gheorghe s-a început construcția unui complex sportiv care va cuprinde o sală polivalentă, un stadion, o bază de pregătire a clubului Sepsi, un patinoar, terenuri de tenis și un stadion de atletism. Până acum s-au construit sala polivalentă unde joacă echipa de baschet și trei terenuri de fotbal. În primăvara acestui an au demarat lucrările la noul stadion, un stadion care va avea peste 8000 de locuri și care va putea găzdui inclusiv meciuri de Europa League sau Champions League. Laszlo Dioszegy, patronul clubului Sepsi Sf. Gheorghe, ne-a spus că investiția în baza de antrenament și noul stadion depășește 15 milioane de euro, iar banii sunt alocați de guvernul de la Budapesta, în baza unui proiect depus.

„E un stadion mic și cochet, de 8000 de locuri, un stadion acoperit integral și un stadion cu patru euro stele. Poate să joace inclusiv naționala, dacă jucăm cu Malta sau Feroe. Dacă jucăm cu Spania sau Germania, nu o să vină la Sf. Gheorghe pentru că 8000 de locuri e foarte puțin. Am început anul acesta să lucrăm la stadion iar anul viitor în octombrie, teoretic ar trebui să fie gata. Până acum s-au investit în jur de 3 milioane de euro dar o să se ducă la peste 15 milioane de euro când o să fie gata stadion. Banii sunt de la guvernul Ungariei, despre care s-a vorbit așa de mult și am fost așa de mult acuzați că noi băgăm banii în echipa mare. Uite că nu e așa. Noi băgăm în infrastructură și o să avem o infrastructură foarte frumoasă”, ne-a spus Laszlo Dioszegy, patronul clubului Sepsi Sf. Gheorghe.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad