Connect with us

Administratie

Luna aceasta încep lucrările de asfaltare pe două drumuri județene

Published

on

După finalizarea drumurilor Flămânzi – Prăjeni – Iași și Darabani – Mileanca, firmele care au lucrări de întreținere a drumurilor județene vor demara lucrările pe alte două tronsoane.

Este vorba de Roma – Nicșeni – Dorobanți – Podeni și Săveni – Podriga – Coțușca – Rădăuți Prut. Dorin Birta, vicepreședintele CJ Botoșani, spune că până în momentul de față s-au asfaltat circa 60 de kilometri pe drumurile județene.

„Echipa de la Prăjeni va intra pe Roma – Nicșeni – Dorobanți – Podeni. Echipa care va finaliza lucrările pe drumul Darabani – Mileanca, va intra în maxim două săptămâni și jumătate pe tronsonul Săveni – Podriga și reparații până la Rădăuți Prut. Nu putem acoperi toate zonele dar nici nu putem spune că nu s-a făcut nimic. Anul acesta avem aproximativ 60 de kilometri de covor asfaltic finalizat”, a spus Dorin Birta care este nemulțumit de modul cum lucrează unii constructori.

„Am drumul Ibănești – Cristinești. Lucrările au început anul trecut, disconfortul cetățenilor există. Vom începe săptămâna aceasta lucrările de asfaltare. Constructorul imediat spune: sunt în termen. Mai grav este în cazul celor care reziliază contractele”, a mai spus Birta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad