Connect with us
banner ad

Administratie

Luna aceasta încep lucrările de asfaltare pe două drumuri județene

Published

on

După finalizarea drumurilor Flămânzi – Prăjeni – Iași și Darabani – Mileanca, firmele care au lucrări de întreținere a drumurilor județene vor demara lucrările pe alte două tronsoane.

Este vorba de Roma – Nicșeni – Dorobanți – Podeni și Săveni – Podriga – Coțușca – Rădăuți Prut. Dorin Birta, vicepreședintele CJ Botoșani, spune că până în momentul de față s-au asfaltat circa 60 de kilometri pe drumurile județene.

„Echipa de la Prăjeni va intra pe Roma – Nicșeni – Dorobanți – Podeni. Echipa care va finaliza lucrările pe drumul Darabani – Mileanca, va intra în maxim două săptămâni și jumătate pe tronsonul Săveni – Podriga și reparații până la Rădăuți Prut. Nu putem acoperi toate zonele dar nici nu putem spune că nu s-a făcut nimic. Anul acesta avem aproximativ 60 de kilometri de covor asfaltic finalizat”, a spus Dorin Birta care este nemulțumit de modul cum lucrează unii constructori.

„Am drumul Ibănești – Cristinești. Lucrările au început anul trecut, disconfortul cetățenilor există. Vom începe săptămâna aceasta lucrările de asfaltare. Constructorul imediat spune: sunt în termen. Mai grav este în cazul celor care reziliază contractele”, a mai spus Birta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )