Connect with us

Politica

Cristian Achiței: „Pesediștii, tovarășul Laicu și ministrul Cuc își bat joc de botoșăneni. Abia aștept o moțiune de cenzură”

Published

on

Deputatul Cristian Achiței consideră inadmisibil ceea ce face CNAIR și Ministerul Transporturilor cu drumurile Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești.

Parlamentarul botoșănean spune că sunt niște lucrări normale și în niciun caz nu se justifică această tergiversare. El spune că ministrul Răzvan Cuc și toți ceilalți responsabili și Ministerul Transporturilor își bat joc de județul Botoșani.

„Sper să câștige niște firme serioase care să poată executa acele lucrări. Nici Botoșani – Tg. Frumos și nici Botoșani – Ștefănești nu sunt niște bombe atomice. Sunt două drumuri naționale pe care trebuie făcute niște lucrări normale de modernizare. Nu construim viaducte peste oceane. Sunt lucrări de modernizare a două drumuri naționale pe care botoșănenii le cer pentru a merge normal spre București sau spre Iași. Am început noua sesiune parlamentară, mergem la București. După ce am trecut de Tg. Frumos, parcă intrăm în altă lume. Pesediștii, tovarășul Laicu de la Iași, ministrul Cuc, își bat joc de botoșăneni. Abia aștept să vedem o moțiune de cenzură, să votez repede ca acest guvern să plece acasă și să putem face aceste lucrări normale”, a spus Cristian Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad