Connect with us

Administratie

Director cu acte în regulă la Urban Serv

Published

on

Interimatul la conducerea Urban Serv s-a încheiat. Bogdan Buhăianu a promovat examentul pentru funcția de manager a societății de salubrizare urmând să semneze un contract pe o perioadă de patru ani.

Pentru funcția de manager al Urban Serv s-au înscris trei candidați dar unul dintre ei s-a  retras ulterior. În concurs au intrat Bogdan Buhăianu și Vasile Timofciuc. Directorul  interimar al Urban Serv a obținut un punctaj mai mare și a fost desemnat câștigător, el urmând a semna un contract de mandat valabil pe o perioadă de patru ani. Bogdan Buhăianu a venit la Urban Serv în urmă cu aproximativ jumătate de an când a fost numit director interimar, înlocuindu-l pe Simion Drelciuc.

Noul director al Urban Serv spune că va continua evaluarea angajaților și vrea să  majoreze salariile celor care într-adevăr muncesc în cadrul societății.

„Am trecut toate probele concursului și probabil de la 1 octombrie voi semna un contract de mandat, pe o perioadă de patru ani. privesc cu entuziasm această oportunitate. Vreau să asigur toți cetățenii Botoșaniului că va prima în activitatea Urban Serv, interesul public. Voi continua evaluarea resurselor umane din societate, vom face o evaluare la trei luni. Am dus la bun sfârșit acel plan de reorganizare. Ne dorim ca oamenii din producție, cei care duc greul acestei societăți, să beneficieze de creșteri salariale”, ne-a spus Bogdan Buhăianu.

Pentru postul de director adjunct a fost un singur candidat. Este vorba de Simion Drelciuc, cel care a condus societatea Urban Serv din 2013. Mandatul lui va fi unul de  câteva luni pentru că la începutul anului viitor urmează să se pensioneze.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad