Connect with us

Administratie

Vicepreședintele CJ este invitat în Pro România: „Noi îl așteptăm”

Published

on

Liviu Toma, vicepreședinte al Consiliului Județean, a intrat în dizgrația PSD și este acuzat de social democrați că nu mai respectă sarcinile trasate de partid și că ar fi un apropiat al șefilor de la Pro România.

Reprezentanții Pro România neagă că ar fi avut vreo discuție cu Toma dar s-ar bucura dacă acesta ar părăsi PSD-ul și ar venit în formațiunea politică înființată de Victor Ponta. Deputatul Mihaela Huncă spune că toți cei care nu respectă ceea ce se hotărăște la PSD sunt etichetați ca fiind apropiați de Pro România.

„Nu am avut nicio discuție cu domnul Toma. Nu este la Pro România. Nici măcar simpatizant. Nu știu, dacă o să vrea vreodată să vină la Pro România… noi îl așteptăm. Deocamdată nu s-a pus această problemă. Mai sunt astfel de declarații și în cazul altor oameni. Dacă se opun anumitor nereguli din administrație sau din partid, imediat sunt etichetați ca și cum ar fi la Pro România sau că Pro România îi dirijează. Nu e adevărat”, a spus Mihaela Huncă.

Mihaela Huncă a plecat în urmă cu un an de la PSD la Pro România și spune că nu regretă alegerea făcute deoarece partidul aflat la guvernare nu s-a reformat.

“Am făcut un an de când am plecat de la PSD și nu regret absolut deloc că am plecat. Ați văzut ce s-a întâmplat de atunci. Nu s-a reformat deloc iar politica nu este cea de social-democrație, nu sunt aproape de oameni. Ceea ce spuneam acum un an, este perfect valabil și acum. Dacă din membrii PSD consideră că Pro România poate face o altfel de politică, ușile le sunt deschise”, a mai spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad