Connect with us

Administratie

Încasări de UN MILION de euro la Cornișa: „Deja suntem pe plus”

Published

on

Încasări peste așteptări la Cornișa. Din primăvara acestui an și până acum, peste patru milioane de lei au intrat în conturile parcului de agrement Cornișa, complexul fiind deja pe profit.

Cele două evenimente organizate în Parcul de Agrement Cornișa, la care au participat zeci de mii de oameni, au atras ulterior foarte mulți vizitatori. În week-end-uri, angajații complexului reușeau cu greu să facă față iar încasările au depășit toate așteptările.

„După deschiderea oficială din mai, a explodat tot ce înseamnă venit la Cornișa. Din week-end-ul următor am avut foarte mulți turiști. După summer fest nu a fost același impact dar a fost bine. La cele două evenimente, cred că au fost 100.000 de oameni. Au fost evenimente reușite și s-a demonstrat că putem face mega spectacole fără să blocăm orașul. Primul eveniment a fost făcut din sponsorizări iar al doilea din ce a produs Cornișa. Având venituri, ne putem permite să organizăm spectacole de anvergură”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani.

PROFIT din primul an

Inițial, bugetul de funcționare al parcului Cornișa a fost estimat la 6,5 milioane de lei pe an dar s-a constatat că se vor cheltui mai puțini bani. Eugen Țurcanu a precizat deja s-au acoperit în mare parte cheltuielile de funcționare pentru acest an și că vor rămâne bani pentru mici investiții.

„Este mult peste așteptările noastre. Am trecut de 4 milioane de lei. Alții îmi cântau prohodul, că o să falimentăm orașul, că o să murim de foame. Inițial, bugetul de funcționare a fost estimat la 6,5 milioane de lei pe an dar am observat că nu cheltuim atâția bani. Noi deja suntem pe plus. Luna aceasta, dacă avem la jumătate grad de ocupare comparativ cu august, ar fi extraordinar de bine. Ulterior vom da drumul și la patinoar iar din noiembrie vom avea atât patinoarul cât și piscina interioară cu zona de food-court”, a mai afirmat directorul DSPSA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad