Connect with us

Administratie

Gazonul de pe Municipal ar putea fi înlocuit anul viitor

Published

on

Autoritățile locale iau în calcul realizarea unei noi investiții la Stadionul Municipal. Este vorba de înlocuirea gazonului și efectuarea unor lucrări la sistemul drenaj.

Deocamdată nu s-a decis dacă investiția va fi realizată în 2020 sau 2021. Depinde atât de situația financiară a primăriei cât și de FC Botoșani care ar trebui să joace câteva meciuri la Iași sau pe un alt stadion.

„Terenul stadionului Municipal l-am făcut în 2007-2008. Avem 11 ani de când folosim acest gazon. Au fost destul de mulți care ne-au spus să renunțăm la compania care s-a ocupat de întreținerea gazonului, că este prea scumpă. În timp, s-a văzut că au făcut lucrări de calitate și că a rezistat acest gazon. Cei de la firma care se ocupă de întreținerea gazonului, ne-au recomandat să revenim cu niște lucrări suplimentare. Aceste lucrări pleacă de la 70.000 de euro și pot ajunge la 200.000 de euro. înseamnă înlocuirea suprafeței, refacerea drenurilor, să repunem instalația de încălzire. Aceste lucrări ar trebui începute în iunie iar echipa ar trebui să joace câteva meciuri în altă parte”, a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad