Connect with us

Evenimente

Bătrân găsit de câinele polițist Mara

Published

on

Joi seară, în jurul orelor 22:00, polițiștii din Flămânzi au fost sesizați cu privire la faptul că un bătrân, de  76 de ani, din localitatea Frumușica, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Imediat, s-au constituit echipe de căutare, formate din polițiști și voluntari, care au efectuat scotociri pe o rază de 20 km. Căutările s-au desfășurat inclusiv pe timpul nopții iar vineri dimineață, la 06:30, polițiștilor și voluntarilor li s-a alăturat Mara, câinele polițist.

Căutările au continuat pe teren accidentat cu vegetație spinoasă, până în jurul orelor 12:00, când Mara s-a așezat lângă o râpă și a lătrat. Acesta era semnalul că a fost găsită victima.

Locul în care a fost găsit bătrânul de 76 de ani, se afla la o distanță de 3 km față de locuința sa.

Acesta era conștient, dar confuz, nu știa unde se află, declarând ca a încercat să iasă din zona aceea de teren accidentat, însă nu a mai reușit. Bătrânul a luat lesa Marei în mână, afirmând bucuros, că este câinele său.

Bătrânul este acum în afara oricărui pericol, fiind transportat la spital pentru evaluarea stării de sănătate iar ulterior, preluat de către familie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad