Connect with us

Educatie

Deputatul Mihaela Huncă a revenit la comisia de Învățământ

Published

on

Odată cu schimbarea majorității în Camera Deputaților, au apărut modificări în structura comisiilor. După plecarea din PSD și trecerea la Pro România, deputatul Mihaela Huncă a fost înlocuită din Comisia pentru Învățământ și repartizată la Comisia pentru Drepturile Omului.

Între timp, ea a revenit la Comisia pentru Învățământ deoarece este profesor și până să devină parlamentar a lucrat în sistemul de educație.

„Pro România a făcut un salt politic în Parlamentul României. Acei deputați care au fost exilați la Comisia pentru drepturile omului, au fost transferați la comisiile unde ar trebui să fie și unde au fost inițial. Eu am revenit la Comisia de Învățământ, Știință, Tineret și Sport unde începând de săptămâna viitoare îmi voi desfășura activitatea. Grupul nostru parlamentar a mai obținut două funcții de președinte de comisie. La Comisia de Învățământ este domnul Sorin Câmpeanu, fost premier, ministru al Educației, președintele rectorilor din România, președintele rectorilor tuturor țărilor francofone. Mai avem și cinci funcții de vicepreședinte la alte comisii. La Senat, din păcate, Traian Băsescu a stricat planurile de a înființa un grup parlamentar. și asta chiar în ultimele minute înainte de a se forma grupul parlamentar. Dumnealui a convins senatorii independenți care proveneau de pe listele PMP, să nu se mai alieze și să formeze acest grup. Chiar dacă nu s-a format grupul, e o majoritate firavă a PSD-ului”, a spus deputatul Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad