Connect with us

National

Scandal la Aeroportul Salcea după ce a fost anulată cursa spre Roma

Published

on

Mai multe persoane care ar fi trebuit să zboare marti spre Roma au refuzat să părăsească aeroportul. Cursa Suceava – Roma a fost anulată, deoarece la aterizare, aeronava a atins niște păsări.

Mai multe persoane care ar fi trebuit să zboare către Roma, cu o cursă WizzAir, au protestat marti dupa-amiaza pe Aeroportul Salcea, după ce zborul a fost anulat. Se pare că la aterizare, aeronava ar fi lovit niște păsări și conform legislației în vigoare, nu  poate decola până când o echipă specializată în acest sens, nu verifică dacă totul este în ordine.

Chiar dacă reprezentanții companiei aeriene au explicat ce a stat la baza deciziei de amânare și au oferit soluții pentru ca pasagerii să poată zbura de pe aeroporturile din Iași, Cluj sau București, o parte dintre ei s-au arătat de neclintit și au refuzat să părăsească aerogara, susținând că vor avion din Suceava. Ba mai mult, aceștia au primit câte un voucher în valoare de doi euro pentru a putea achiziționa din aeroport o sticlă de apă, dar susțin că nimeni nu le-a dat nimic, nici măcar apă. Cei care au acceptat să-și continue călătoria spre Roma, din alt aeroport, au din partea companiei aeriene, transport asigurat și cazare la hotel până la ora și data zborului, fiind locuri la cursele de joi și vineri.

Citește mai mult pe Obiectiv de Suceava

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad