Connect with us

Sport

Croitoru a fost nevoit să-l titularizeze pe Ongenda deoarece nu are soluții de înlocuire

Published

on

Marius Croitoru este nevoit să joace în continuare cu Ongenda chiar dacă francezul a declarat că nu își mai dorește să rămână la FC Botoșani.  

Patronul Valeriu Iftime nu a vrut să-i aducă înlocuitor lui Ongenda deoarece era jucătorul lui favorit numai că francezul a primit o oferta din Italia și nu prea mai are chef să joace pentru FC Botoșani.

„S-a pregătit bine și a jucat. Nu l-am folosit atunci pentru că a venit cu două zile înainte de meci și mi-a zis că are dureri, fiind învățat. Nu că avea dureri. A crezut că o să-i dau drumul să plece. El are contract cu FC Botoșani. Dacă se pregătește, joacă. Nu are alt statut”, a spus Marius Croitoru.

În meciul cu Clinceni, Ongenda a jucat mai mult pentru el decât pentru echipă și a încercat să arate că are calități. Când a fost întrebat despre jocul lui Ongenda, Marius Croitoru a spus: „Dacă dumneavoastră v-ați dat seama de acest lucru, înseamnă că așa este. Din păcate”.

Valeriu Iftime încă speră ca Ongenda să-și prelungească înțelegerea cu FC Botoșani și spune că ar fi dispus să-l împrumute în Italia.

„El e un pic supărat. Eu îl înțeleg pe Hervin. El e pentru mine mai mult decât un fotbalist. Eu chiar țin la copilul ăsta. Cred că e un mare fotbalist. Când vine o ofertă din liga a doua, o ofertă neserioasă, de 120.000 și plătibilă în 300 de rate, nu îi dau drumul. Am făcut toate demersurile să înțeleagă. I-am spus: 500.000. Nu mai mult. Semnează încă un an cu mine și pleci împrumut. Să nu-l văd nervos. Ei trebuie să înțeleagă că fiecare contract trebuie respectat. Nu pot să-i dau drumul. Eu sper să înțeleagă și să semneze cu noi pe încă un an. Am avut înțelegerea să semneze pe încă doi ani cu mine și îl las la vară să plece la un club cu bani. Îl execută impresarii. Joacă cu ei de parcă vinde cuie”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad