Connect with us

Politica

Dreapta Liberală și-a ales noua conducere într-un congres la Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

Primul congres al Partidului Dreapta Liberală s-a organizat astăzi, în municipiul Botoșani, unde au venit peste 300 de membrii și simpatizanți ai acestei formațiuni politice, înființate de numai câteva luni de omul de afaceri Viorel Cataramă.

Partidul Dreapta Liberală este cea mai nouă formațiune politică apărută în România. La finalul anului trecut, omul de afaceri Viorel Cataramă a decis să pună bazele unei noi formațiuni politice care să militeze pentru susținerea mediului privat. Dacă la alegerile europarlamentare nu au putut participa, membrii Partidului Dreapta Liberală sunt deciși să facă o surpriză la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Pentru că la Botoșani este cea mai puternică organizație din România, Viorel Cataramă a decis ca primul congres al partidului să se organizeze aici. Peste 300 de persoane din mai multe județe ale țării au venit la Botoșani pentru a vota statutul partidului, pentru a vota noua conducere a formațiunii și pentru a-l desemna pe Viorel Cataramă, candidat la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

La acest congres a fost prezent și Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani. El s-a îmbrățișat cu Viorel Cataramă înaintea congresului, au discutat câteva momente, după care edilul le-a transmis un mesaj celor prezenți în sală. De asemenea, la congres a venit și Florin Ghiorghiță, noua achiziție a Partidului Dreapta Liberală. El a ținut și un discurs în care a vorbit despre cariera lui politică și a transmis că nu îl interesează funcții și că nu vrea să candideze la următoarele alegeri.

După discursurile candidaților la funcțiile în partid și mesajul transmis de Viorel Cataramă, cei prezenți au votat noua conducere a Dreptei Liberale. Viorel Cataramă este președintele partidului iar botoșăneanul Dumitru Balan este prim-vicepreședinte.

De acum, membrii Partidului Dreapta Liberală se pregătesc de alegerile prezidențiale, ei urmând să-l susțină pe Viorel Cataramă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad